RAD NA BRODU Besplatni Oglasi Poslovni Imenik
Besplatni oglasi - RAD NA BRODU

KLIK OVDE ZA KONKRETNE INFORMACIJE... u vezi oglasa ili firme Pretraga

baner magnetne trepavice lala šop

Razno >

RAD NA BRODU

   
Razglasi o RAD NA BRODU - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite

Tekst oglasa

RAD NA BRODU Agencija WTE Group je raspisala konkurs za rad na prekookeanskim turistickim brodovima
Lista pozicija za koje možete aplicirati je sledeća:
•Asst Buffet Steward – pomoćne konobarice i konobari na buffet-u (švedskom stolu), solidno znanje engleskog jezika i iskustvo do 1 godine u caffe baru ili restoranu. Mogu se prijaviti i devojke i muškarci od 21 godine do 28 godina starosti.

•Buffet Steward – konobarice i konobari na buffet-u (švedskom stolu), solidno znanje engleskog jezika i iskustvo od 1 do 3 godine u restoranu. Mogu se prijaviti i devojke i muškarci od 21 godine do 30 godina starosti.

•Bar waiter/ess – konobarice i konobari za rad u barovima. od 21 do 30 godina. Potrebno je odlično znanje engleskog jezika, iskustvo od 3 godine u baru, dobro poznavanje internacionalnih pića i koktela.

•Pastry (Poslastičar) – postoje 4 nivoa (pastry helper, 3rd pastry, 2nd pastry, 1st pastry). Vaše znanje engleskog jezika i iskustvo određuju početnu poziciju. Trenutno su potrebni radnici na svim nivoima.

•Cook (Kuvar) – profesionalni kuvari i pomoćnici za rad u kuhinji sa osnovnim konverzacijskim znanjem engleskog jezika. Od iskustva zavisi koju početnu poziciju možete dobiti. Postoji 5 nivoa na poziciji kuvara i u zavisnosti od znanja engleskog i iskustva dobijate jednu od 5 početnih pozicija. Bez obzira na poziciju koju dobijete, na brodu možete napredovati.

•Junior Assistant Purser – recepcionari, sa iskustvom 2-3 godine u hotelima visoke klase (4 i 5 zvezdica) i odličnim znanjem engleskog jezika (fully fluent).

•Photographer – iskustvo rada u studiju i/ili na terenu 2-3 godine, odlicno znanje engleskog jezika (fully fluent), rad sa profesionalnom i poluprofesionalnom opremom.

•Acat – Muškarci od 21 do 29 godina sa srednjim nivoom znanja engleskog jezika. Nije neophodno prethodno iskustvo, ali je poželjno iskustvo rada u housekeeping-u. OPIS: Pomaganje oko bazena (pool boy), donošenje i odnošenje lezaljki, peškira, suncobrana; sređivanje pozorišta, bioskopa, usisavanje hodnika, sređivanje kabina…

•Utility Cleaner – Muškarci od 21 do 29 godina sa osnovnim znanjem engleskog jezika. Opis posla: čistač. Nije potrebno prethodno iskustvo.

Posetite nas sajt:

http://www.radnabrodu.rs

ili na Google:radnabrodu.wte

KONTAKT TELEFON:
060 44 33 013;
063 80 13 987;
064 26 46 255

Za dodatne informacije i kontakt sa oglašivacem kliknite na –> oglasnik

konkurs za rad na brodu, oglasi za posao na brodu, posao na brodu konkurs, konkurs za posao na brodu, konkursi za rad na broduSlike za oglas RAD NA BRODU

Kategorija oglasa: Razno
Oznake:
Oglas objavio:
Lokacija:
Telefon:
Web strana:
Vreme objave oglasa: 6.29.2010